Du skal vaske din dune og pude ved 60 grader, da det er den temperatur, der skal til for at husstøvmiderne dør. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at du vasker din dyne mindst fire gange om året – men hvis du lider af kontakt allergi overfor husstøvmider, så kan det være nødvendigt at vaske den oftere.

Du skal ligeledes vaske dit sengelinned ved 60 grader og her anbefales det at vaske det hver 14. dag. Når du er igang, så tag også lige nattøj, sengetæpper og bamserne med. Husstøvmiderne kan nemlig også hygge sig der.

HUSSTØVMIDER I SENGEN
Husstøvmiderne sætter sig uden på dynen og sidder i sengetøjet. 
Husstøvmider lever blandt andet af afstødte hår og hudskæl fra mennesker og dyr. Dem er der masser af i sengemiljøet og i sovedyr. Luftfugtigheden er som regel også høj i soveværelset, og sådan har husstøvmiderne det godt. Derfor er langt størstedelen af de husstøvmider, vi har derhjemme, i og omkring sengen og på gulvet i soveværelset.

Det er ikke muligt helt at fjerne husstøvmider fra soveværelset, men du kan mindske antallet af dem.

FAKTA:  Nænsom’s dyner og puder er alle Nomite certifificerede. Det er din garanti for at våret er så tætvævet, at husstøvmider ikke kan trænge ind i dynen og puden.  Alle vores produkter kan tåle vask ved 60 grader.

Del opslaget

Pin It on Pinterest